Over

Achtergrond en loopbaan

Na elf jaar in dienst bij Strukton Systems te zijn geweest werd het tijd om mijn comfortzone te verlaten en een nieuwe uitdaging aan te gaan. 2015 was het jaar waarin ik een lang gekoesterde ambitie ten uitvoer kon brengen: het starten van een eigen bedrijf. Deze ambitie kwam voort uit enerzijds de passie voor het vak projectmanagement en anderzijds de behoefte aan vrijheid en afwisseling van opdrachtgevers en mensen waarmee ik mag werken.
Na het behalen van mijn VWO-diploma koos ik niet voor een universiteit of hogeschool maar ging eerst werkervaring op doen. Mijn eerste werkgever werd L.A. van den Heuvel BV, een speciaal-transportonderneming. De jaren bij deze werkgever hebben de basis gelegd voor een behoorlijke portie ondernemingsgeest, stressbestendigheid en doorzettingsvermogen. Tijdens dit dienstverband ben ik in 2003 gestart met een duale studie Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht.
Gedurende deze studie werd de overstap gemaakt naar Strukton Systems. In 2007 studeerde ik met succes af op het onderwerp Prestatiemanagement. Bij Strukton Systems heb ik diverse functies bekleed in de verschillende ‘spoorse’ techniekvelden. In 2005 gestart als bedrijfsplanner ontstond al snel de wens om een rol in projecten te gaan spelen. Via de functies werkvoorbereider en projectcoördinator kwam in 2009 de rol van projectleider in beeld. In deze rol heb ik leiding mogen geven aan projecten waarin alle raildisciplines vertegenwoordigd waren. Van het bouwen van een 25kV-bovenleidingsysteem tot het realiseren van een ERTMS-project en van grootschalig onderhoud aan beweegbare spoorbruggen tot een multidisciplinair project Spoorzone Delft. Tevens werd in Rotterdam en Brussel ervaring opgedaan in de light-rail.

Privé

Na mijn jeugd te hebben doorgebracht in Dirksland ben ik sinds 1993 woonachtig in Werkendam, een dorp aan de rand van het nationale park de Biesbosch. Ik ben getrouwd met Ellen en samen hebben we vier prachtige kinderen. Behalve aan mijn gezin besteed ik mijn vrije tijd in de winter vooral aan de skisport en in de zomer aan watersport.