Referenties

Het samenwerken met André aan projecten heb ik als erg plezierig en inspirerend ervaren: hij is constructief, enthousiast en een warme persoonlijkheid. Zijn grote deskundigheid weet hij op een prettige manier over te brengen waarin ieders belangen worden meegenomen en is daardoor gericht op het behalen van een win-win situatie.  

Het fijne samenwerken - gebaseerd op wederzijds vertrouwen - wordt onderstreept door onze recente deelname van het ATB Vv project aan de competitie "Leidende principes voor samenwerking" van Bouwend Nederland.

Monique Koopsen, Senior Projectcoördinator ProRail ICT

André is gedurende een jaar als projectmanager betrokken geweest bij de vernieuwing van de bovenleiding in de Noordzuidverbinding in Brussel.  Dit complexe en risicovolle project kende voor zijn komst een stug verloop.  André heeft terug een positieve flow in het project kunnen brengen, enerzijds door zijn ervaring in project- en risicomanagement en anderzijds door zijn natuurlijk enthousiasme. Na het succesvol afrollen van de eerste twee bovenleidingen in de Noordzuidverbinding kon het team vol vertrouwen verder werken aan het project.

André denkt resultaatsgericht en haalt het beste uit de medewerkers om van een project een succesverhaal te maken.

Kristof De Coninck, Projectleider, Strukton Rail België

In de afgelopen zes jaar heb ik in meerdere projecten intensief met André samengewerkt. Ik heb hem leren kennen als een zeer kundig projectmanager die het best kan worden omschreven met de volgende eigenschappen: transparant, doortastend, intelligent en ontzettend plezierig in de omgang.

Tom Verbeeten, Manager ETM, voestalpine Railpro BV

André heeft als tendermanager in een Best Value tender laten zien te weten wat de kenmerken van een Best Value Expert zijn. Met zijn toegankelijke houding  en doortastend handelen weet hij het beste uit de mensen te halen en op de juiste plek te zetten.

Grietsje van der Heide, A+ gecertificeerd Best Value adviseur, Antea